Bare lige en copy-paste fra min Facebook:

Nogen gange kan man bare blive så pissed … over ingenting (?): Har lige fundet ud af, at når man (ikke mig!) skal have sit efterlønsbevis, skal man udfylde et skema over hvilke sygedage, man har haft de sidste 14 måneder, og angive hvad man har fejlet. Hvad fanden i helvede er det for noget nazi-stasi-pis. “For 401 dage siden havde jeg en sygedag, fordi jeg havde tyndskid, og 17 uger før fik jeg blodnæse, som gjorde, at det ikke var så smart at tage til kundemøde i København … så vidt jeg husker – for min arbejdsgiver be’r sgu ikke om at vide, præcis hvor det klør eller bløder …”. Hvis det er det sædvanlige pis med, at 0,001 % af danskerne snyder, og så skal alle stå på række for systemets sygelige trang til, at vi alle skal spilde tiden med at udfylde totalt tåbelige formularer, som de skal gennemgå, så de kan mindske arbejdsløsheden blandt dem som kontrollerer, så rend mig dog i røven. Samme trix som man laver med de arbejdsløse, og de syge. Så pas på med at komme væk fra arbejdsmarkedet – så gælder der andre regler. Men hedder du multinational, og nogen pipper lidt om, at det var fint at vide, hvad du betaler i skat, så er det så indiskret, at det må vi ikke, for så flytter de bare. Fuck hvor lamt!